Geleneksel “Yağlı Tohumlu Bitkiler ve Bitkisel Yağlar Konferansı” 19/09/2019 tarihinde düzenleniyor

3.08.2019
Geleneksel “Yağlı Tohumlu Bitkiler ve Bitkisel Yağlar Konferansı” 19/09/2019 tarihinde düzenleniyor

Çok kıymetli üyelerimiz/Paydaşlarımız
1975 yılından bu yana sektörümüzün daha da gelişmesi hedefiyle faaliyet gösteren Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği, bitkisel yağ sektörünün kamuoyundaki sesi olmuştur. Sektörün sorunlarının ve taleplerinin duyurulması noktasında önemli bir göreve sahip olan Derneğimiz her yıl olduğu gibi bu yılda 19/09/2019 tarihinde “Yağlı Tohumlu Bitkiler ve Bitkisel Yağlar Konferansı 2019” sektörel piyasalara bakış toplantısını düzenleyecektir. Geleneksel olarak düzenlenen konferansımıza ilgili Bakanlarımız, sektör ilgilileri, yağlı tohum kırıcıları, yağ sanayicileri, yağ sanayi tedarikçileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, ilgili kamu görevlileri ile akademi ve medya dünyasının temsilcileri katılacaktır. Yeni bir hasat döneminin başlangıcında İstanbul- Ataşehir Sheraton Hotel’de düzenlenecek olan konferansımız, ortaya konulacak görüşler ile önümüzdeki yıllara da ışık tutacaktır. Konferansımıza katılım için Derneğimiz ile irtibata geçmeniz yeterlidir

Bilgi Notu

Tarım ürünleri ticaretinde 2019 yılı itibari ile dış ticaret açığımız yokken, yağlı tohum ve türevlerinde dış ticaret açığımız yıllık 2.5 milyar dolar civarındadır.

Derneğimiz, toplantılarını sadece yönetim kurulu toplantıları ile sınırlamayıp, bölge toplantılarına da yer vererek, bölge sanayicilerimizin sorunlarını paylaşma ve çözüm bulma açısından gerekli iletişim ortamını sağlamıştır.

Web Sayfası Sponsorları